Ordre Teutonique

Ordre Teutonique

Ordre Militaro Religieux Aristotélicien des RR
Deutscher Orden / Geistlicher Ritterorden im RK

Teutoonse Orde / Militairgelovige Orde van de KR

 
Rome  AccueilAccueil  FAQFAQ  S'enregistrerS'enregistrer  Connexion  

Partagez | 
 

 [RP] Nathaniël arriveert.

Aller en bas 
AuteurMessage
Nathaniel_

avatar

Nombre de messages : 4
Localisation RR : Heusden, Holland.

MessageSujet: [RP] Nathaniël arriveert.   Mar Nov 05 2013, 11:26

De regen gutste naar beneden. Zijn haren kleefden aan zijn voorhoofd en zijn vodden, amper kleding te noemen, kleefden als bloedzuigers aan zijn huid. Alsmaar zwaarder wordende met iedere stap, met iedere seconde. Weemoedig had Nathaniël het voorgenomen zijn leven te beteren. Die laatste dronk van afgelopen week zou de laatste keer zijn dat hij ooit nog een keer wakker werd zonder zich de vorige avond te herinneren. Dit kon hij niet alleen, hiervoor had hij tucht nodig. Recht en regelmaat zouden vanaf dit moment zijn leven leiden. Discipline, iets wat hij altijd in anderen had bewonderd, dat zou hij vanaf nu zelf ook uit gaan dragen. Althans, mits hij geaccepteerd zou worden door de poortwachter van de Teutoonse Orde. Deze poortwachter was gruwelijk, had hij van horen zeggen. De horrorverhalen spookten door zijn hoofd, de Wachter zou verscheidene inadequate mensen hebben verslonden met huid en haar. Maar de angst voor zijn dronk dreef hem deze vrees onder ogen te zien.
Met iedere stap maakten zijn schoenen een geluid dat het meest te vergelijken valt met het afwezige geluid van een moeras dat langzaam een levend dier opslokt. Zo ook werden zijn schoenen opgeslokt door de drijfnatte modder voor de poort van de Teutoonse Orde. Die laatste paar meter waren het zwaarst voor Nathaniël, zijn hart klopte in zijn keel en zijn adem stond bijna stil. Stijf van de koude regen evenals de spanning strekte hij moeizaam zijn arm naar de poort en bonsde er drie maal tegen aan. Drie, is een speciaal getal dacht hij nog terwijl zijn gehavende stem zich deed klinken


Nathaniël meldt zich, om zich bij de Teutoonse Orde te voegen.
Revenir en haut Aller en bas
Otto
Gardien
avatar

Nombre de messages : 1257
Localisation RR : Poste de Garde

MessageSujet: Re: [RP] Nathaniël arriveert.   Jeu Nov 21 2013, 09:13

Otto dacht geklop te horen op de poort, maar het regende zo hard dat hij niet de minste intentie had zich naar buiten te begeven om te kijken of er echt iemand was. Als hij nadien een stem hoort kan hij moeilijk nog ontkennen dat er iemand is. Geïrriteerd kijkt hij naar buiten, als hij wat langer wachtte zou de bezoeker misschien wel wegkomen en terugkomen op een droge dag. Beseffende dat men dit niet erg op prijs zou stellen begeeft hij zich uiteindelijk dan toch maar in de regen. Nors trekt hij de poort over.

Wat moet je?

De man zag er niet veel soeps uit, stond hij hiervoor in de regen? Hij onderdrukt een zucht en gaat verder, hij had geen zin om hier lang te staan.


Voor je binnen mag moet je je wapens afgeven aan mij en het handvest gelezen hebben.

Bij dit laatste wijst hij naar een papier dat onder een klein dakje naast de poort hing http://ordreteutonique.goodbb.net/poste-de-garde-wachtposten-wachpost-f2/dutch-handvest-der-teutoonse-orde-t249.htmRevenir en haut Aller en bas
Nathaniel_

avatar

Nombre de messages : 4
Localisation RR : Heusden, Holland.

MessageSujet: Re: [RP] Nathaniël arriveert.   Ven Nov 22 2013, 07:18

De tijd verstreek en verstreek, terwijl Nathaniël voor de poort stond en de regen met bakken uit de lucht viel. Zijn ogen verkenden uit verveling de imposante poort, waarnaast een klein dakje was geplaatst om een stuk papier droog te houden, althans zo leek het. Hij stapte er iets dichter op af, turende naar wat zo belangrijk zou moeten zijn dat het een eigen dakje kreeg. Het was het Handvest van de Teutoonse Orde en daar hij zich wilde sluiten bij deze orde bestudeerde hij deze tekst aandachtend, hem in zich opnemend.
Er was wat gestommel achter de deur en wat geschrokken en betrapt keek hij hoe de poort opende en er een beer van een vent achter de deur vandaan kwam. Deze reusachtige verschijnen opende zijn mond voor slechts enkele korte, doelbewuste zinnen. Het was duidelijk dat hij niet geamuseerd was door het zeer slechte weer.
Wat moet je?
Voor je binnen mag moet je je wapens afgeven aan mij en het handvest gelezen hebben.


Ik heb net, terwijl ik stond te wachten, het Handvest gelezen en nog steeds er van overtuigd dat ik bij deze Orde zou willen. En zoals u ziet ben ik niet in het bezit van een wapen.
Revenir en haut Aller en bas
Otto
Gardien
avatar

Nombre de messages : 1257
Localisation RR : Poste de Garde

MessageSujet: Re: [RP] Nathaniël arriveert.   Dim Nov 24 2013, 16:36

Otto bekijkt de man van kop tot teen om te controleren of hij werkelijk geen wapens had. Hij ging dan maar een stap opzij om de man binnen te laten.  Kort geeft hij instructies over waar hij de Zaal der sollicitanten vind, daar kon hij zich aanmelden en zou wel iemand hem ontvangen, als hij geluk had.

http://ordreteutonique.goodbb.net/f33-de-zaal-der-sollicitanten
Revenir en haut Aller en bas
Contenu sponsorisé
MessageSujet: Re: [RP] Nathaniël arriveert.   

Revenir en haut Aller en bas
 
[RP] Nathaniël arriveert.
Revenir en haut 
Page 1 sur 1
 Sujets similaires
-
» Asherah arriveert

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Ordre Teutonique :: Marienburg - Ordo Teutonicus :: Porta Barbakane :: Archives / Archiv / Archief / Archivi-
Sauter vers: